Veilig op weg met uw camper

Plesmanstraat 30  |  3905 KZ Veenendaal  |  T 0318 512 536  |  info@camperonderhoudkuijer.nl

NO IMAGE

CAMPERONDERHOUD IS SPECIALISTENWERK

EEN CAMPER IS TOCH WAT ANDERS DAN EEN ‘GEWONE’ AUTO

EEN VEILIG HUIS
Natuurlijk, een camper is in basis een ‘gewone’ auto met een speciale carrosserie. Maar het is wel uw huis tijdens reizen en vakantie. Een huis dat u gemak en gezelligheid biedt, maar waarmee u ook veilig, vertrouwd, comfortabel en betrouwbaar op pad wilt. Een camper maakt u een speciale reiziger.

Veilig en betrouwbaar is een camper alleen bij regelmatig en bovenal vakkundig onderhoud. Bij Auto Kuijer hebben we al decennia ervaring in het specialistische onderhoud van campers. Als officieel Fiat-dealer in de regio Veenendaal-Ede hebben wij een grote voorsprong, omdat een groot deel van de campers wordt gebouwd op basis van de Fiat Ducato. De kennis en ervaring met deze campers hebben wij gaandeweg uitgebouwd naar de kennis van het onderhoud van alle merken campers

SPECIAAL TEAMkuyer camperonderhoud team

Wij staan voor u klaar voor vaktechnisch en betrouwbaar onderhoud van elk willekeurig merk camper. Ook onze werkplaats is daartoe specifiek ingericht. Ons lidmaatschap van de NKC onderstreept dat nog eens. Informeer vrijblijvend wat wij als camperspecialist voor u kunnen betekenen.

ALLE TIJD VOOR BRENGEN EN HALEN
Auto Kuijer heeft een afgesloten parkeerruimte waar uw camper veilig kan staan. Dus u kunt uw camper brengen wanneer dat u het beste uitkomt en u hoeft ook niet meteen op de stoep te staan als wij met het onderhoud gereed zijn. Ook daar bepaalt uzelf binnen redelijke termijn wanneer u de camper weer komt ophalen. Een extra, gratis service van Auto Kuijer.

KORTING VOOR NKC-LEDEN
Bent u NKC-lid en wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt van uw camper, klik op onderstaan logo. U krijgt speciale korting als u uw lidmaatschapsnummer invult op het contactformulier.

WIJ ZORGEN VOOR UW CAMPER IN OPTIMA FORMA
Maak een afspraak of informeer naar alle mogelijkheden.
Wij staan speciaal voor u klaar:

Cor van Dam

Cor van Dam

Wout van Holland

Wout van Holland

NKC with line

Recent onderhouden campers

camperonderhoud1
camperonderhoud2
camperonderhoud3
camperonderhoud4
camperonderhoud5
camperonderhoud6